Hoppa till innehåll

På plats

Igår var sista körningen i Sverige, vi startade från Örkelljunga och skulle ta oss till Trelleborg. Smarta som  vi är så har vi stängt av Motorvägar på vår GPS så vi har åkt massor av småvägar men när vi närmade oss Malmö så fick vår GPS spel. Det var en väg som var stängd som det var meningen att vi skulle åka och som gjorde GPS:n tappade alla värderingar och surnade ihop rejält, vissa likheter med ägaren…..Så den tog oss på en ofrivillig rundtur genom gamla stan i Malmö och diverse andra gator och rondeller, innan den insåg att den var tvungen att skärpa till sig annars låg den farligt nära en ominstallation !

Ofrivillig sightseeing genom Malmö….
Malmö central

Hur som helst ut på hederliga betong lagda E6:an dom sista tre milen och efter en lätt bunkring på Willys så är vi nu på ställplatsen precis bredvid hamnen i Trelleborg.

Ställplatsen i Trelleborg

Vi tar färjan Nils Dacke idag kl 08:00 till Rostock

Skånsk landsbygd

Här är allsköns blandning av folk, det dom flesta har gemensamt är att dom ska med en färja ut i Europa. Hösten 2018 kom vi hem den här vägen och stannade över natt och döm om vår förvåning på morgonen då det var soprent runt om oss och alla hade åkt vidare medans vi som skulle hem hade sovmorgon !. Finns en fransos som tok kör ett elverk hela eftermiddagen, snacka om elberoende !

Båten vi åker måndag morgon

Sen har vi tyskarna som har så skitiga framstammar på sina husvagnar så dom har med all säkerhet suttit fast i en lerhög ! På vår vä sida står ett äldre par i stor husbil som spelar TV för hela ställplatsen och till hö om oss så ännu en stor bil med en kille som står o fejar den på framstammen ! Så ja det är en allsköns blandning ! Stämningen är på topp för övrigt eftersom alla är lediga och ska iväg.

Vår utsikt söndag kväll

Har uppdagat sig ett skumt fel på husbilen som jag om jag inte missminner mig hade redan förra året. generatorn som laddar motorns batteri laddar inte bodel batteriet som det ser ut nu. Och detta ställer till ett visst strul eftersom då vi står still ska vara självförsörjande på el i alla dess former. Just nu är vi inte det och jag har felsökt men inte hittat grundorsaken, ännu !

Ännu en solnedgång

Nåja ingen ko på isen vi klar oss men får ladda lite oftare…Nästa gång hörs vi från Rostock !

Laddregulator solcell som jag tror kan vara felaktig
Publicerat iResa

En kommentar

  1. Ove&May Ove&May

    Och hemska saker va trevligt ni och vi läsare har det,inte minst reklambladet från färjan!

Kommentarer är stängda.