Hoppa till innehåll

453 mil…

….senare är vi på hemmaplan igen, vi kom hem igår måndag efter vi kört från Markaryd. Egentligen skulle vi vara ute tom torsdag men det kommer besök inför helgen och det finns en del att ta tag i på hemma plan så då resonerade vi som så att bättre ett par dagar hemma än nököra runt sista dagarna. Igår hade vi vart ute 30 dagar i sträck så det kändes helt ok att komma hem igen.

Men vilken resa vi har gjort och vad vi har fått se mycket och möt många trevliga människor under vår resa. Samtidigt så har vi sett sommaren övergå i höst men på ett positivt sätt. Självklart hade vi velat vara söderut, men som vi planerat så var detta ett mellanår då vi skulle hålla oss på hemmaplan. För att till nästa år återigen sikta söderut, nu får vi se hur det blir med den saken eftersom Corona kommer florera en lång tid framöver. Dock har vi inte helt övergett tanken på att husbila i Italien 2021, men dit är det drygt ett år nu så mycket hinner hända.

MicAnn husbil har gått som en klocka hela resan. Har endast fått fylla på olja och bytt bodelsbatteri också, det gamla var det tvivelaktig funktion på så vi valde att byta halvvägs så vi var säkra på ha ström under fricamping dagarna. Men för övrigt startar hon snällt varje dag, inget knorrande över dom gångerna vi kört grusväg, även om det låter som hela bilen ska rassla ihop !

Nu ska vi städa och besiktiga MicAnn innan vi ställer henne för vintern, tror vi är mätta på husbilandet just nu, men man vet aldrig det kanske blir en sista tur innan vinterförvaringen.

Publicerat iResa

2 kommentarer

  1. Vi kom hem förra tisdagen efter 28 dagar och 341 mil norrut!
    Vilket otroligt sensommarväder vi fick.
    Kul att ses och sedan få följa er resa på bloggen!

    • Vädret har vart en fullträff! Sommarvarmt i september är skönt. Detsamma till er och hoppas vi ses igen 😊

Kommentarer är stängda.