Hoppa till innehåll

Insnöade

Som jag skrev i tisdags så valde vi att byta ställplats till Perköps ställplats strax utanför Örkelljunga. En fantastisk fin plats med alla bekvämligheter du kan tänka dig mitt ute på vischan i mina ögon sett ! Fick ordning på stödbenen efter vi testat om och om igen. Värmen funkar hur bra som helst så i natt lyckades vi få upp den till +24, det var på tok för mycket.

När vi vaknade i morse så fick vi en mindre chock, världen var klädd i vitt och det hade nog snöat 15 cm under natten och nu när jag skriver detta så är det säkert 20-25 cm nysnö utanför husbilen ! Alltså jag var uppe i Dorotea under julen, det ligger i södra Lappland om du så vill. Hade nog bara 10-15 cm men där var det kallt.

Här har det snöat massor och gör det fortfarande men det är ingen kyla, ligger på runt -0,5 till -1 just nu, men det ska bli kallare tack och lov. Varför är jag nöjd med det för ? Jamen vi har ju bara sommardäck och med några graders kyla så får vi fäste vilket det är dåligt med nu. Förhoppningsvis så har jag däcken i Örkelljunga tills torsdag kväll så vi kan vända hemåt på fredag igen, men jag ser inga aviseringar ännu….

Kom i natt, dosan är 8 cm
Publicerat iResa