Hoppa till innehåll

Kroatien via Prag

Så ser planeringen ut för årets resa! Vår första resa gick ungefär samma rutt och när jag ställde frågan till numera fru Annika, att du får välja Spanien, Italien, Kroatien så svarade hon utan större betänketid Kroatien! Det är helt ok eftersom vi pratat om att vi vill till Prag igen, där trivdes vi väldigt bra. Läs mer här så nu har jag bokat stopp hela vägen ned till Krka i Kroatien där vi stannar en vecka innan vi ska vända hem igen och då tänker vi Gardasjön.

Gardasjön

Biljetterna är bokade för både ut och hemresan. Som tur är så har vi en hel drös ungar som gärna vaktar vårt hus under resan så alla våra odlingar evt kommer överleva!

Prag

För övrigt är det mest lite fix av husbilen just nu, renoverat gasolspisen så alla lågorna funkar som dom ska. Slipat lyktglasen av ren snålhet, nya lyktor kostar runt 900-1000:-/styck får se hur länge detta håller. Vart lite resande i år då vi lagt all tid på huset men nu drar det i åktarmen igen så till helgen bär det av ett par dagar. Tänkte vi skulle åka norrut uppåt Gävle/Sandviken/Söderhamn. Vädret ser ut att hålla i sig hyffsat men jag kan nog tänka mig en regndag eller två också. Har inga egentliga mål förutom att Mackmyra whiskey skulle vara trevligt att besöka och evt om vi hittar något trevligt ställe att fiska på så kanske vi fricampar en natt eller två.

Kroatien

Publicerat iPlaneringResa

En kommentar

Kommentarer är stängda.