Hoppa till innehåll

Vintern kommer….kanske

Om man nu ska tro dessa väderprofeter som varje år försöker sig på att spå hur vintern ska bli så ska vi äntligen få en riktigt kall och snöig vinter. Anledningen till prognosen är två olika väderfenomen. Det tidiga snötäcket över Sibirien och La Niña, som innebär att ytvattnet i Stilla havet är betydligt kallare än vanligt. Ja ja ja jag tror det då jag ser det eller är mitt i det!

Däckbyte


Hur som helst så var jag idag och la om däcken på Cuben husbil till dubbfria vinterdäck. Killarna på däckfirman blir alltid på bra humör då jag hissar upp husbilen på våra stödben. Inbygd domkraft om man så vill. Sen om vi kommer ut och åka i vinter återstår att se, men vi har i alla fall garderat oss. Om inte annat så ska vi ut med Cuben över nyåret då vi ska till Västmanland och fira runt! Själv är jag lite sugen på åka upp till någon skidort med gott om snö. Inte för att jag åker skidor utan bara för att få vara där det är snö och vinter. Det återstår dock att se om vi kommer iväg på något. Höll på få en mindre hjärtattack igår söndag då jag tankade upp Cuben. Alltså 40 liter diesel betalade jag 1100:- Är det konstigt att man drar från Sverige så fort det går på semestern ? Vi får se vad vår nya regering presenterar för ideer angående bränslepriserna. Vi kan inte behöva ha dessa fantasipriser bara för att vi kan

Däckbyte igen!
Publicerat iBlandat