Hoppa till innehåll

På gång igen

Äntligen har jag fått fart på vår reseblogg igen. Kunde för mitt liv inte förstå varför den försvann tills jag kontaktade vår tidigare leverantör för hemsidor som hade stängt ner den pga att jag själv skulle flytta om den till nytt webbhotell, ridå……..
Den ser fortfarande lite yxig ut eftersom alla bilder saknas men jag ska försöka att lägga in dom igen, har alla kvar men få in dom i rätt ordning kan vara knepigare.

Hur som helst nu är det bara dagar kvar till vi ska åka på vår version av hemester. Vi har jobbat hela sommaren vilket inte vart någon större förlust om man tänker vädermässigt. Men vadå det har vart soligt om än lite kallt men huvudsaken det inte regnar dygnet runt, även om regn kan ha sin tjusning.

Årets resa kommer ju av föreståliga själ att vara inom Sverige, vi startar med en tur upp till Höga kusten och vidare till det omtalade Stekenjokk för att sedan vända ner till V kusten ett par veckor eller om det blir Skåne också. Vi får se vad tiden räcker till i år. Vi hade ju redan i höstas bestämmt oss för att stanna i Sverige efter två år ute i europa. Så det är ingen förlust att semestra på hemmaplan, tvärtom kan bli en riktig hit och nu har ju många redan avslutat så jag tror vi valt rätt.

Publicerat iBlandat